Hai la o cafea… accesorizată!

Hai la o cafea… accesorizată!

  • 16/05/2014

Orice lucru iubit trebuie pus în valoare, motiv pentru care purtăm tot felul de accesorii.
Alături de multe altele iubim și cafeaua, și suntem tare sensibili când vine vorba de accesoriul preferat pentru ea: ceașca sau paharul de suflet.
Și aici există un trend, sau mai multe… de la clasic la ieșit din comun, iată câteva recipiente cu care poți bea mereu o cafea la modă.

 

bob cu bob
Bob cu bob
Boabe, boabe și iar boabe! Nu ai cum să nu te lași ispitit de culoarea, forma și aroma boabelor de cafea proaspăt prăjite. Cana din boabe este avanpremiera unei cafele de neuitat.
Sursa pozei: RC Taylor

 

 

foto
Foto
Cei ce iubesc arta fotografică trebuie să aibă la ședințele foto un ajutor de nădejde, o cafea proaspătă, servită într-un pahar care spune: “sunt profesionist”.
Sursa pozei: Photojojo Store

 

 

forta

În forță
Dacă ești șeful unui clan mafiot, sau dacă pur și simplu vrei să te simți puternic, îti recomandăm un accesoriu care să te reprezinte: o ceașcă “în forță”.
Sursa pozei: Cristobal Karich

 

 

Gânduri bune
Gânduri bune
Ca să ai mereu la îndemână gândurile celor dragi, fă-ți uitată cana în bucătărie și pune-le la dispoziție o bucată de cretă. Mesajele lor te vor însoți pe parcursul zilei, iar pauza de cafea va fi mai frumoasă.
Sursa pozei: Konitz

 

 

onoff
On&Off
Sensibilă la schimbările de temperatură, cana On&Off te va anunţa de îndată ce e cazul să îți încălzești sufletul cu o nouă porție de cafea.
Sursa pozei: Hitplay.in

 

 

inteligenta
Înteligentă
Dacă ești fan lapte în cafea, ai scăpat de orice grijă. Cana smart indică, fără greșeală, cât lapte trebuie să adaugi pentru a obține gustul perfect.
Sursa pozei: Charles&Marie

 

 

ctrl_alt_delete_coffee_cups
Ctrl-Alt-Delete
Împătimiții domeniului virtual, nu trebuie să rateze ocazia de a-și servi prietenii invitați la o sesiune de GTA cu un stimulent într-o ceașcă de forma Ctrl-Alt-Delete.
Sursa pozei: Think Geek

 

 

rednose
Năsuc roșu
Diminețile sunt grele, tocmai pentru asta zâmbetele sunt obligatorii. Pentru cei ce nu au fobie de clovni, cana cu nasuc roșu e calea garantată spre primul zâmbet din zi.
Sursa pozei: Atypyk

 

 

panda
Panda
Iubești cafeaua și animalele? O ceașcă sălbatică te ajută să nu îți neglijezi pasiunile.
Sursa pozei: modcloth

 

 

security
Securitate maximă
Ai o mulțime de colegi, și fiecare din ei găsește cana ta să își servească doza de energie. Pentru ca ce e al tău să fie doar al tău, ai nevoie de o cană cu dop. Doar stăpânul dopului va mai putea savura cafea.
Sursa pozei: Perpetual Kid

 

 

slim
Slim
O iluzie optică e mereu un bun subiect de conversație; accesorizează-ți biroul cu o cana slim, şi sigur vei fi asaltat de curioși..
Sursa pozei: Sharona Merlin

 

 

peisaj
Peisaj
Cei ce iubesc călătoriile și vor să fie purtați, măcar cu gândul, spre locuri inedite, obțin acest efect cu ceașca peisaj. Un tărâm din cafea… pare un paradis.
Sursa pozei: Yukihiro Kaneuchi

 

 

antigravitatie
Antigravitație
Dacă îți place să sfidezi reguli bătute în cuie și să trăiești la limită, a fost creat și pentru tine accesoriul ideal. Cana înclinată e o declarație de independență.
Sursa pozei: Gizmodo.com.au

 

 

Îndemânatica

Îndemânatică
Comoditatea poate fi sursa unor idei prețioase. O cană care își amestecă singură conținutul trebuie să fie darul unui comod pentru cei asemenea lui.
Sursa pozei: Trendhunter.com

 

 

moustache
Mustăcios
Fie că e Movember, fie că ești un Sir în fiecare zi, trebuie să bei cafea așa cum se cuvine: cu o mustață pe care să nu rămână urme de frișcă.
Sursa pozei: Trendhunter.com

 

 

alien
Extraterestru
Pasionat de OZN sau de întâlniri de gradul III – există un mod sigur să le faci asta cunoscut prietenilor de cafea, şi de ce nu, prietenilor care te privesc din spațiu – o cană în formă de extraterestru.
Sursa pozei: Trendhunter.com

 

 

golf
Golf
Despre golf se spune că ar fi rezervat oamenilor bogați. Dacă îți servești cafeaua dintr-o cană deosebită, nu mai contează grosimea portofelului, vei fi invitat fără doar și poate la o partidă de golf.
Sursa pozei: Trendhunter.com

 

Precum cele de mai sus, sau specială dintr-un alt motiv, cana preferată ne face în fiecare zi momentul cafea mai plăcut. Nu uitați să le mulțumiți celor care v-au dăruit-o, și să o onorați de fiecare dată cu o cafea deosebită.

Lasa un comentariu