5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cafeaua consumată la birou

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cafeaua consumată la birou

  • 15/05/2015

Pe lângă faptul că dimineață după dimineață nu te lasă la greu, amica ta, cafeua, mai are cel puțin câteva trucuri în mânecă.

 

1. Te ajută să te concentrezi mai ușor.

Cafeaua băută la birou ajută la îmbunătățirea performanțelor mentale. Te menține alert și concentrat pe parcursul zilelor intense, și optimizează memoria pe termen scurt. Ai în cafea un aliat care nu te va lăsa să uiți aniversările celor dragi!

 

2.  Face minuni în materie de socializare.

Se spune că, precum vinul, cafeaua dezleagă limbile, te îndeamnă la confesiuni și culmea, te face un bun ascultător! Nu este moment mai potrivit pentru a-ți încânta colegii cu șarmul tău, decât pauza de cafea. Profită!

 

3. Reduce stresul cotidian.

Cafeaua consumată în cantități moderate reduce stresul, elimină încordarea și te ajută să vezi mai bine partea roz a vieții.  Așa că, apelează la serviciul nostru de livrare a cafelei birou și răsfață-te cu o ceașcă, tot mereu!

 

4.  Îmbunătățește starea de spirit.

Cunoaștem cu toții senzația de istovire și lipsă de chef, care ne încolțește în perioadele agitate. Și în această situație putem conta pe cafea! Băută cu măsură, aceasta îți dă o stare mai bună; te ajută să te calmezi, și să faci față presiunii zilnice.

 

5.  Crește productivitatea.

Este dovedit că o cană cu cafea proaspătă, băută cu poftă, este ceea ce ai nevoie pentru a-ți finaliza toate sarcinile în timp util. Folosește zilnic mica doză de energie, și vei fii invidiat pentru energia și concentrarea de care dai dovadă.

 

Indiciile sunt clare, argumentele de necontrazis; nu mai aștepta, bea o cafea!

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre cafeaua consumată la birou_2

Lasa un comentariu