Cafea, din HEAD până-n FOOTER.

Cafea, din HEAD până-n FOOTER.

  • 24/02/2016

Cafeaua a auzit atâtea povești! Nici nu știm câte a auzit. A privit mereu din mica ei încăpere către oameni, iar aburii pe care îi trimitea de acolo erau singurii care-i dădeau de gol discreta prezență. Oh, dar câte povești n-o fi auzit! Asculta mereu răbdătoare și aștepta doar momentul prielnic de tăcere când, dintr-o dată, făcea saltul înspre locul de unde sunetele păreau să iasă.

Cafeaua a auzit cum simple idei se pregăteau să devină mari afaceri și, deopotrivă, cum mari afaceri redeveneau doar niște simple idei. A ascultat președinți, așa cum a luat parte la discuțiile dintre atâția oameni obișnuiți. Nici nu s-a simțit mai bine cu intelectualii decât alături de cei fără carte și nici nu i-a plăcut mai mult o limbă decât alta. N-a ținut cont de sisteme, culoare, ideologii, orientări. Cafeaua a fost mereu politically correct.

A văzut fețe somnoroase, energice, entuziasmate, triste, bucuroase, deprimate, îndrăgostite, dezamăgite, false, naturale. A trăit pe străzi, în vile, în sedii, în dube, în școli, în depozite, în case, în platouri, în frizerii, în garsoniere, în închisori, în primării. A fost evacuată, intenționat sau nu, ajungând pe podea, pe pereți, pe bulevarde, pe haine, pe birouri, pe paturi. Și câte povești n-o fi auzit

Pe noi, la fel, ne-a auzit cândva cum plănuiam să ne împrietenim cu ea, ca mai apoi s-o împrietenim cu alții. Și-a fost de-acord. Rămâi puțin atent, să vezi ce bună prietenă a ajuns cu cei de la PITECH+PLUS!

La prima lor întâlnire, cafeaua i-a măsurat din <head> până-n <footer>, i-a plăcut și-apoi nu a mai vrut să-i părăsească. Au povestit mult, aflând că la PITECH+PLUS există 250 de angajați, atât în România, în birourile operaționale din Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș și București, cât și în Paris, Bruxelles sau Berlin. Diversitatea și multiculturalitatea sunt la ele acasă, deoarece în companie se vorbesc nu mai puțin de 12 limbi străine.

Mai știe și că ei oferă consultanță și outsourcing clienților care vor să creeze platforme și aplicații web și mobile sau au nevoie de strategie de comunicare digitală și, tot stând așa la povești, a mai aflat că începând cu anul 2014 compania adaugă în portofoliu două produse informatice dezvoltate in-house și, în același timp, un parteneriat cu celebra școală 42 din Paris, parteneriat care a permis dezvoltarea unei axe educaționale în zona de IT, ACADEMY+PLUS.

Și că tot am adus vorba de povești, uite ce spun și amicii noștri despre relația lor cu sociabila cafea:

Pitech+Plus (8)

“Poveștile vânătorești de dimineață, discuțiile lungi legate de planurile pentru seara în curs…
toate fac parte dintr-un ritual. Pentru mine, gustul și mirosul cafelei înseamnă exact acel ansamblu
de stimuli de care ai nevoie pentru a face față sau, după caz,
pentru a te deconecta de cadrul profesional.” – Tudoran Radu Mihai

 

Pitech+Plus (6)

“I think it is important to have good coffee at work because you can forget that you are at work
by enjoying the taste of coffee.  Nothing is better to speak with collegues or friends with a good coffee.
It’s about socializing.” – Donatien Thorez

Lasa un comentariu