Cum să comanzi cafea ca un localnic?

Cum să comanzi cafea ca un localnic?

  • 24/04/2014

Pentru că știm că esti la fel de pasionat de călătorii, pe cât esti de pasionat de cafea, îți vom dezvălui câteva trucuri, așa încât, oriunde ai fi, să te bucuri la maxim de experiența cafelei.

Cafe-Cubano

În vizită în Cuba (loc minunat), nu trebuie să ratezi Cafe Cubano. E expresia tradiției și îți va insufla instantaneu o poftă de viață latino- americană.

Yuangyang

Exoticul Hong Kong te va ademeni cu Yuanyang – o doză de vitalitate care te va susține în a descoperi tot ce are China mai special.

Cafe-Melange

În Austria, comandă Cafe Melange; savureaz-o și te vei simți de parcă ai fi regalitate.

Cafe-Touba

În Senegal nu ajungi în toată ziua, o dată ce ești acolo, lasă-ti papilele gustative să cadă pradă unei Cafe Touba. Combinația de cafea și piper negru te va surprinde.

Ca-Phe-Da

În Vietnam cafeaua cu gheață e la mare preț. Dacă ești surprins comandând Ca Phe Da, vei fi greu de deosebit față de un localnic. 😉

Espresso-Romano

Se spune că nu există italieni care să nu bea cafea. Se mai spune și că atunci când esti la Roma, trebuie să te comporți precum romanii; dacă ești în excursie, bea un Espresso Romano!

Pharisaer

În Germania, dacă nu servești o bere nefiltrată, comandă un Pharisaer. Doar așa nu va suspecta nimeni că esti turist.

The-Gibraltar

America a transformat cafeaua în fel și chip. Dacă esti pe pământ american, comandă un Gibraltar, e energie în formă pură.

Cafe-de-olla

Ca și vizitator în Mexic, trebuie să guști o Cafe de Olla. Această cafea condimentată cu scorțișoară complimentează de minune spiritul liber al locuitorilor.

Cafea-indiana-la-filtru

India are potențialul de a fermeca orice călător. Culoare, veselie și o Cafea Indiană, și în mod cert vei iubi aceste meleaguri.

Lasa un comentariu