Livrare și transport

1. LIVRARE

Vanzatorul va expedia Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator. In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.OFFICECAFFE.ro este de 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, vanzatorul va livra produsele comandate in 2 zile de la data in care au fost virati banii in contul specificat de Vanzator. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, Vanzatorul va returna suma in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar al Cumparatorului, cu exceptia cazului in care Cumparatorul este de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin fax sau e-mail.

2. TRANSPORT

Pentru comenzile mai mici de 500 RON (inclusiv TVA), pretul transportului este de 30 RON. Suma este valabila pentru orice localitate din Romania, aflata in aria de acoperire Fan Courier, cu exceptia Bucurestiului, in care costul transportului este de 20 Ron. Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator.

Pentru comenzi mai mari de 500 RON (inclusiv TVA), livrarea este GRATUITA.

3. RETURNAREA PRODUSELOR

ATENTIE! NU PRIMIM RETUR PRODUSELE FOLOSITE SAU NEVANDABILE.In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul S.C. OFFICECAFFE SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra.

Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de S.C. OFFICECAFFE SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra.

Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data. S.C. OFFICECAFFE SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii S.C. OFFICECAFFE SRL.Daca produsul returnat este deteriorat, prezinta semne de utilizare si nu poate fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxa de 30% din pretul produsului din momentul cumpararii.Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs., costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat in intregime de OFFICECAFFE SRL.

Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati pe email la office@officecaffe.ro .OFFICECAFFE SRL este operator de date cu caracter personal cu nr 19688 emis de ANSPDCP