Despre noi

Istoria cafelei este bogată și încântătoare, că însăși cafeaua. În Occident, cafeaua bucură localnici sau călători încă de acum trei secole, iar în Orientul Mijlociu, este savurată din vechime.


Povestea boabelor aromate începe pe continentul african, într-o zonă a Etiopiei, numită Kaffa. De acolo, cultivarea s-a extins cu repeziciune în întreaga lume,  iar servitul cafelei a devenit, în scurt timp, un tabiet.

În Europa, cafeaua a ajuns prin portul Veneția, cu ajutorul negustorilor arabi. Băutura a devenit cunoscută și adulată în momentul în care, vânzătorii ambulanți de limonadă și alte băuturi reci, au inclus-o în meniurile lor simandicoase.

Pasiunea pentru cafea, a inspirat mereu; de la cafenele la magazine de capricii și delicatese, la ateliere specializate și prăjitorii; toate devenite locuri speciale, dragi, iubitorilor de “energie” în ceașcă.

Pe noi ne inspiră cafeaua J. Hornig: selecționată și prăjită după metode tradiționale, cu atenție, la temperatură medie, cu rigurozitate, într-un timp precis, de mai bine de o sută de ani.

Procesul lent și grijuliu asigură prăjirea optimă; scoate la iveală tot ce este mai bun în bobul de cafea și păstrază esențele cele mai apreciate ale uimitorului fruct.

Nu există loc pentru rabat de la calitate; înainte de toate, ne asigurăm că gustul cafelei pe care o oferim este cel mai savuros.


Din tradiție și bun gust, vine și entuziasmul nostru pentru a aduce, cu drag, la tine la birou, o cafea cu o aromă memorabilă.

Uită de drumul la supermarket, și de timpul pierdut căutând printre rafturi; nu se va mai întâmpla să rămâi fără cafea, tocmai când aveai cea mai mare nevoie!

Office Caffe te apropie de pasiunea ta, cafeaua; pentru ca fiecare zi să fie începută în forță și încheiată cu dinamism.

Îți aducem la birou, ori de câte ori ai nevoie cafeaua preferată, direct din prăjitoria consacrată din Austria.

Așadar, dacă interesul îți este stârnit și îți dorești să fii alintat cu o cafea de calitate, echipa noastră este mereu la dispoziția ta.